Talousarviokäsittely lähestyy

Kunnanhallitus hyväksyi pienin muutoksin kunnanjohtajan esityksen vuoden 2018 talousarvioksi esitettäväksi valtuustolle 13.11. Oma arvioni on että  esityksessä on arvioitu asioita varovaisuuden periaatteella ja etenkin tulopuoli melko maltillisesti mutta hyvä niin ja vuoden mittaan tilannetta seurataan ja reagoidaan tarvittaessa. Monet asiat ovat liikahtaneet hyvään suuntaan mm. väkiluku lähtenyt nousuun ja työttömien määrä vähenee.

Kokoomuksen esityksestä valtuustolle ehdotetaan vakituisen asunnon kiinteistöveron pientä kevennystä eli nykyisestä 0,50:sta 0,45:een. Tällä saataisiin kuntalaisten verorasitusta hieman pienemmäksi kun asumisen ja elämisen kulut on nousussa muilta osin ja toimenpiteen toivotaan myös virkistävän tonttikauppaa.

Hyväksyimme kunnanhallituksessa myös lisäyksen Vihdin lukion aloittaville opiskelijoille hankittavien tietokoneiden ostamiseksi toivoen saatavan lukion vetovoimaa paremmaksi.

Marraskuulla alkaa tapahtua myös presidentinvaalikampanjan tiimoilta, SN2 kansanliike valmistelee tapahtumia myös Vihdissä, niistä tiedotetaan lähempänä.

Comments are closed.