Tekemisen meininkiä

Jo alkusyksyn ensimmäisissä kokouksissa Vihdissä on pantu vauhtia paitsi päätöksentekoon myös päätösten toimeenpanoon. Pitkään vatvottu kirkonkylän kampuksen liikuntasali on päätetty rakentaa siten että sekä koululaiset että salibändyn ja futsalin harrastajat saavat tarvitsemansa tilat.

Joukkoliikenne on murroksessa ja palvelujen turvaamiseen vastataan syventyvällä lippuyhteistyöllä HSL:n kanssa sekä käynnistetään joukkoliikenteen palvelutasoselvitys, jonka tavoite on selvittää parhaat tavat työmatka- ja asiointiliikenteen mahdollistamiseksi koko kunnan alueella ja runkolinjoilla Helsingin suuntaan. Konkreettisia toimia jo järjestellään mm. kunnan järjestämää bussiyhteyttä pääkaupunkiseudun raideliikenteen ulottuville.

Kunnan strategia- ja brändityö on viimeistelyä vaille ja julkistetaan loppusyksystä. Valoa siis on monen tunnelin päässä ja konkreettisestikin kun Nummelan sisääntuloväylälle Meritielle on asennettu uudet LED- valopylväät, siniset ja modernit muotoilultaan. Somessa kiihkeää keskustelua asiasta puolesta ja vastaan mutta itse ainakin tykkään kovasti, pirteät ja tyylikkäät!

Comments are closed.