Vuodenvaihteen tunnelmia

Syksyn mittaan  on luottamushenkilörintamalla ollut vilkasta! Iso asia oli pidetyn kunnanjohtajamme Sami Miettisen siirtyminen yksityissektorin palvelukseen ja uuden kunnanjohtajan valinta. Vihdissä vajaat kolme vuotta talousjohtajana työskennellyt Erkki Eerola tuli valituksi tehtävään ja hän onkin tarttunut heti tarmolla ohjaksiin. Menestystä uusiin tehtäviin niin Samille kuin Erkillekin.

Uusia viranhaltijoita on myös mm. opetuspäällikkö ja kulttuurituottaja. Molempiin kohdistuu suuret odotukset, ovathan heidän työkenttänsä alueilla, jotka jäävät kuntien keskeisiksi tehtäviksi sote-uudistuksen viedessä ison osan kunnan tehtävistä maakunnalliselle tasolle. Eli Vihdissä haluamme turvata laadukkaan opetuksen ja harrastustoiminnan. Sitä tukee myös panostukset liikuntaan: pururata kunnostettu ja Pajuniittyyn nousee uusi palloilu- ja yleisurheiluhalli, jonka on tarkoitus olla käytössä jo ensi syksynä.

Vihdin kunnassa on päätetty pitkään  vireillä olleesta joukkoliikenteen järjestämisestä, ensin palvelutasosta ja sitten järjestämismallista. Lupaamme turvata julkista liikennettä arkisin työ-ja opiskelumatkalaisille kyliltä taajamiin, myös Karkkilan ja Lohjan suuntiin, sekä tietysti  riittävät runkolinjayhteydet  Nummela-Hki välillä. Yhtenäistä lippujärjestelmää selvitellään ja palvelusetelin käyttöönottoa.

Puoluetoimintakin on ollut vilkasta. Kokoomus täytti 100 vuotta ja sitä juhlittiin monin tavoin. Nummelan Kokoomuksen puheenjohtajuudesta halusin luopua oltuani tehtävässä useita vuosia. Ensi vuoden alusta paikallisyhdistystämme luotsaa Jaripekka Turtiainen, itse jatkan hallituksen jäsenenä.
Kevättä 2019 tulee hallitsemaan eduskuntavaalit  huhtikuussa ja EU-vaalit toukokuussa. Kokoomus tavoittelee tottakai suurimman puolueen asemaa molemmissa ja siihen onkin hyvät mahdollisuudet hyvällä ehdokasasettelulla. Joulunajan rauhoittumisen jälkeen virkistynein mielin uuden vuoden haasteita kohti!

 

 

Comments are closed.